Dansfeber styrelsen! 

Ordförande: Katarina Noren
Festkommittens ordförande: Ana Filipa Lopes
Sekreterare: Muhsen Tomeh
Kassör: Ingela Johansson

Verksamhetsplanen som årsmötet godkände innebär att vi kommer att ordna 2-3 vinterdanser och 2-3 sommardanser som kompletterar övriga arrangörers planer. Vi har uppfattat att önskemål/ behov finns av danser av konceptet Mariannes/Downtown samt Danscafe bryggan men också någon typ av medlemsfest. Om det finns intresse och medlemmar som vill hjälpa till finns alla möjligheter att ordna mycket mer tex workshops, konserter e t c.

Nytt för i år är att det finns en festkommitte där vem som helst kan vara med oavsett om man vill bidra med en halvtimmes jobb i kassan eller stora ideer och mycket tid. Hör av er på Facebook till Sandy Monteiro ni som vill bidra!!

Budgetläget i föreningen är bra. Våra tillställningar under året med undantag av någon medlemsfest e t c ska gå plus minus noll och föreningens lilla buffert gör att vi kan ligga ute med pengar för arrangemang om det skulle behövas.

Nytt för i år är också att vi dragit ned på administrationen. Huvudinfokanalen är numera vår Facebooksida. Vi kommer inte alltid skicka sms till våra danser och vår hemsida är stängd. I år tar vi inte in några medlemsavgifter. Är du medlem i facebook så är du medlem i föreningen ! Allt för att styrelsen ska kunna fokusera på att ordna danser och inte på administration. Istället kommer våra danser kanske kosta någon tia mer. Som medlem i föreningen kan du fortfarande få rabatt på dansskor.se och dansshopen.se.

En annan viktigt funktion som föreningen fyller är att visa upp möjligheter till salsadans m.m. och hjälpa våra medlemmar att åka tillsammans på olika tillställningar. Vi kommer att låta olika arrangörer annonsera på vår facebooksida och vi kommer att påminna om olika arrangemang och ev göra någon typ av danskalender. Vår sida är också ett utmärkt ställe att annonsera på om Du/vi vill ha sällskap i bilen till någon dans! Låt oss alltså hjälpas åt att samla våra medlemmar till olika tillfällen. Alla dansideer är välkomna på vår facebooksida eller direkt ill någon av oss på Facebook!

Vi ser fram emot ett nytt härligt dansår !

Filipa, Ingela, Muhsen, Katarina